Ενημέρωση των συναδέλφων αναπληρωτών (ΕΣΠΑ). Επίσχεση εργασίας.


                    Συνάδελφισσες, Συνάδελφοι,

        Το Δ.Σ  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θήβας  « Ο Πίνδαρος» σε μια πρώτη συνάντηση με ορισμένους συναδέλφους/ισσες αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ που πραγματοποίησε την Τρίτη 15/3/2011,  στο 1ο Δ. Σ Θήβας στις 14:00μ.μ. συζήτησε  το θέμα της καθυστέρησης των δεδουλευμένων τους, τις περαιτέρω ενέργειες διεκδίκησης των δεδουλευμένων τους ενώ ενημέρωσε τους συναδέλφους/ισσες για  τις ενέργειες που έχει προβεί ο Σύλλογος για το συγκεκριμένο θέμα.
     Το Δ.Σ του  Συλλόγου ανταποκρινόμενο στα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων,  τα οποία αφορούν ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα στις 14/3/2011 κατήγγειλε το Υπουργείο Παιδείας για την καθυστέρηση και ζήτησε έγγραφη απάντηση από το Υπουργείο και τη Δ/νση Π.Ε Βοιωτίας(έχει σταλεί σχετικό έγγραφο στα σχολεία) για το θέμα που προκύπτει κάθε μήνα και παράλληλα ενημέρωσε τη ΔΟΕ.
     Το Δ.Σ. της ΔΟΕ, στη συνεδρίαση (15-3-2011), και αφού έλαβε υπόψη του το γεγονός ότι οι αναπληρωτές που προσελήφθησαν μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, παραμένουν απλήρωτοι για μια ακόμη φορά (δεδουλευμένα Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου), ομόφωνα αποφάσισε να καλέσει τους συναδέλφους αναπληρωτές ΕΣΠΑ να προβούν σε επίσχεση εργασίας, καταθέτοντας σχετική δήλωση στις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από την  Πέμπτη 17 του Μάρτη 2011 (με ευθύνη των Συλλόγων Π.Ε).
           Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Θήβας  « Ο Πίνδαρος» καλεί τους συναδέλφους/ισσες αναπληρωτές μέσω ΕΣΠΑ να επικοινωνήσουν με τα μέλη του συλλόγου για οποιαδήποτε διευκρίνιση και πληροφορία σχετικά με την κατάθεση των δηλώσεων επίσχεσης εργασίας. Για την πλήρη ενημέρωσή σας επισυνάπτονται η γνωμοδότηση του Νομικού Συμβούλου της ΔΟΕ και υπόδειγμα δήλωσης.
                                                   Για το Δ.Σ
Η Πρόεδρος                               Η Γραμματέας                                                                                          
Στρατή  Ευγενία                      Ασβεστά Γεωργία                       


                                                          
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου