ΘΕΜΑ 3ο: Συμμετοχή στην 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ την ΠΕΜΠΤΗ 22/9/2011.

Το ΔΣ καλεί όλους τους/τις συναδέλφους/ισσες: Να συμμετάσχουν ενεργά στην 24ωρη , προειδοποιητική, απεργιακή κινητοποίηση, της Πέμπτης 22 Σεπτέμβρη 2011 που κήρυξε η Δ.Ο.Ε. και στο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο την ίδια ημέρα στις 13:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.  
Τα μεγάλα προβλήματα όπως η διαρκής υποβάθμιση του κοινωνικού κράτους, η ανεργία, το ξεθεμελίωμα όλων των κατακτήσεων των εργαζομένων, η κατάσταση στο χώρο της Παιδείας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ,οι  συνεχείς περικοπές στην εκπαίδευση, η έλλειψη εκπαιδευτικών, η ανυπαρξία βιβλίων, η υποχρηματοδότηση των σχολείων, η συνεχής επίθεση στο πενιχρό εισόδημα των εκπαιδευτικών - των χειρότερα αμειβόμενων εργαζόμενων στο δημόσιο, πρέπει να αποτελέσουν την αφετηρία μεγάλων αγώνων και όχι αιτίες αδυναμίας αντίδρασης. Αν η απογοήτευση και η μη συμμετοχή γίνουν κυρίαρχες λογικές, είναι απόλυτα βέβαιο πως θα ακολουθήσουν και άλλα νέα, ακόμη χειρότερα μέτρα. 
Ήρθε η ώρα της ατομικής και της συλλογικής ευθύνης για να αποκρούσουμε και να ανατρέψουμε την πολιτική των μνημονίων και των περικοπών. Ήρθε η ώρα, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους γονείς, να διατρανώσουμε, πως η Παιδεία είναι εθνική υπόθεση και ο Δημόσιος και Δωρεάν χαρακτήρας της, δεν αμφισβητείται.   
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-9-2011
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ
ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ 

     To Δ.Σ του Συλλόγου θα διαθέσει λεωφορείο για το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. Για τον καλύτερο προγραμματισμό δηλώστε ΑΜΕΣΑ συμμετοχή στα μέλη του Δ.Σ.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου