Συμμετοχή στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε  ΘΗΒΑΣ «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ»
11/10/2011

Συμμετοχή στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας
      Συναδέλφισσες/οι,
   Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θήβας « Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ» υλοποιώντας πρόταση συναδελφισσών/ων που συμμετείχαν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28/9/2011 για συνεργασία με άλλους φορείς ώστε να πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις σε τοπικό επίπεδο και σε βάση εβδομαδιαία για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τα προβλήματα των εκπαιδευτικών και των εργαζομένων,  ήδη συμμετάσχει στο Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημοσίου πρώην επαρχίας Θήβας. Στη σύσκεψη εκπροσώπων πρωτοβάθμιων σωματείων όλων των φορέων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/10/2011 στο Παλιό Δημαρχείο Θήβας αποφασίστηκε η συμμετοχή σε οποιαδήποτε  δράση φορέων που έχει ως στόχο την ανατροπή του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου, την ανατροπή του μισθολογίου – φτωχολογίου κι όλων των σκληρών και άδικων μέτρων της κυβέρνησης ενάντια στους εργαζόμενους και στην κοινωνία, την ανατροπή όλων αυτών που έχουν κάνει κόλαση τη ζωή μας 
και  καλεί όλους τις/τους συναδέλφισσες/ους να πάρουν μέρος

  • Στο συλλαλητήριο που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο Θήβας που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Θήβας την Παρασκευή στις 14 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 6:00 μ.μ.

Επίσης το Δ.Σ του Συλλόγου  λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της ΔΟΕ για τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια καλεί όλους τις/τους συναδέλφισσες/ους να πάρουν μέρος ενεργά και μαζικά:

  • Στο πανυπαλληλικό συλλαλητήριο το Σάββατο 15/11/11, στις 11 π.μ. στο Σύνταγμα, μέρα Πανευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας δράσης ενάντια στις πολιτικές λιτότητας και τις περικοπές, που διοργανώνεται από όλες τις ομοσπονδίες του δημοσίου.

        Συναδέλφισσες/οι,
   Η απάντηση του κόσμου της εργασίας, δεν μπορεί παρά να είναι ενιαία, δυναμική και μαζική για την ανατροπή όχι μόνο όλων των πολιτικών λιτότητας, συρρίκνωσης, εξαθλίωσης αλλά και αυτών που τις εφαρμόζουν.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΖΙΚΟΣ, ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ




ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου