Κινητοποιήσεις ενάντια στα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Θήβας ¨Ο Πίνδαρος¨
 Καλεί τους Διευθυντές των σχολείων, που όπως όλος ο κλάδος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν δώσει και δίνουν τον αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης - χειραγώγησης, να μην πάρουν μέρος στις ημερίδες 2 και 10 Ιουνίου,  δηλώνοντας με την αγωνιστική στάση τους την απόφαση του Κλάδου να βάλει φραγμό στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης - χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής - βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων.
ΟΛΟΙ τη Δευτέρα 2 Ιουνίου αλλά και την Τρίτη 10 Ιουνίου 08:30 π.μ έξω από το 6ο Δημοτικό Θήβας . Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί. Για κάθε ημέρα σεμιναρίου υπάρχει προκήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας για κάθε εκπαιδευτικό αλλά και η δυνατότητα συμμετοχής των διευθυντών στην απεργία.
   Για το σκοπό αυτό άλλωστε η ΔΟΕ έχει κηρύξει πάγια 48ωρη απεργία για τους Διευθυντές των σχολείων, ώστε να μη συμμετέχουν σε αυτές  και 3ωρη στάση εργασίας για όλους τους εκπαιδευτικούς (από 8π.μ. έως 11π.μ.) προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιούν συγκεντρώσεις  διαμαρτυρίας στους χώρους διεξαγωγής τους.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΜΕ : ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ - ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου