ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ - Καταγραφή του σχολικού χώρου των σχολικών μονάδων

«Καταγραφή του σχολικού χώρου των σχολικών μονάδων»

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου καταγγέλλει την ενέργεια της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας, που με το αρ.16024/4-12-2014 έγγραφο με θέμα «Καταγραφή του σχολικού χώρου των σχολικών μονάδων », ζητήθηκε η εξαντλητική πλήρης λήψη φωτογραφιών από κάθε χώρο του σχολείου.

      Η διαδικασία της καταγραφής είχε ξεκινήσει κατά το σχολικό έτος 2010-2011 και θεωρούμε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει ξανά. Θεωρούμε επίσης ότι δεν είναι τυχαία επιλογή και προφανώς συνδέεται με την αξιολόγηση αλλά και όλες αυτές τις πολιτικές επιλογές που υποβαθμίζουν τα σχολεία μας. Μάλιστα η Δ/νση Π.Ε Βοιωτίας ίσως είναι από τις πρώτες, αν όχι η πρώτη, που «έσπευσε» να το πράξει.

Ø “Η αξιολόγηση έχει ήδη συσσωρεύσει αδικαιολόγητη πίεση γραφειοκρατίας, εκφοβισμό και έλλειψη εμπιστοσύνης στο Δημόσιο Σχολείο”

Καταγγέλλουμε επίσης και τα στελέχη εκείνα  που παρά την αντίθετη γνώμη του Συλλόγου διδασκόντων τους ,δείχνοντας «υπερβολικό ζήλο» , ξεκίνησαν την εξαντλητική φωτογράφιση , κάτι που έγινε όπως μας καταγγέλθηκε από τη διευθύντρια στο 3ο Δημοτικό Σχηματαρίου.

 Καλούμε κάθε συνάδελφο να μην προβεί  σε ενέργειες φωτογράφισης ή άλλης ηλεκτρονικής καταγραφής των σχολικών χώρων.




Τα μέλη του Δ.Σ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου