ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
                                                      ΘΗΒΑΣ   «Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ» 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

           

   
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΕΛΛΙΑ

Μετά από διαμαρτυρίες συναδέλφων για καθυστέρηση στην καταβολή της αποζημίωσης οδοιπορικών - μετακίνησής τους (διαθέσεις εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου) και την επικοινωνία μας με την οικονομική υπηρεσία της Δ/νσης Π.Ε. Βοιωτίας διαπιστώθηκε:

1.     Η οριστική απώλεια της δυνατότητας καταβολής της αποζημίωσης οδοιπορικών (μετακινήσεις - διαθέσεις εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου) για τους μήνες Μάϊος – Ιούνιος – Σεπτέμβριος – Οκτώβριος έτους 2016, καθώς σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις πρέπει ο αντίστοιχος κωδικός (λογαριασμός οδοιπορικών) να διαθέτει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό κατά τη στιγμή πραγματοποίησης της σχετικής δαπάνης (μετακίνηση εκπαιδευτικού). Στις αναφερόμενες περιπτώσεις κάτι τέτοιο δεν είχε διασφαλιστεί και ως εκ τούτου η δαπάνη δεν μπορεί να εγκριθεί (!!)
2.     Ο ανεπαρκής σχεδιασμός – προγραμματισμός της Δ/νσης Π.Ε. για την κάλυψη των αναγκών αποζημίωσης οδοιπορικών έτους 2016 (μετακινήσεις - διαθέσεις εκπαιδευτικών για συμπλήρωση ωραρίου).

Καταγγέλλουμε το γεγονός και καλούμε τη Δ/νση Π.Ε. να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε τέτοια φαινόμενα να μη επαναληφθούν στο μέλλον. 




Τα Διοικητικά  Συμβούλια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου