Παράταση προθεσμίας αιτήσεων για την επιμόρφωση Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.. Πάνω από 12.000 οι αιτήσεις έως σήμερα


Γίνεται γνωστό ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων επιμόρφωσης είναι σε εξέλιξη και υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για συμμετοχή στα προγράμματα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. 

Σε συνέχεια προηγούμενης σχετικής ανακοίνωσης (29/03/2017), λαμβάνοντας υπόψη σχετικά αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο μεγάλος όγκος μηνυμάτων – αιτημάτων που έχουν συσσωρευθεί στην Υπηρεσία Help Desk και να καταστεί δυνατό όλοι οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών για συμμετοχή στα προγράμματα της 1ης περιόδου επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε. παρατείνεται μέχρι την Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2017, 12:00 το μεσημέρι

Παράλληλα, επισημαίνεται ότι η υπηρεσία Help Desk της Πράξης θα εξυπηρετήσει τα ηλεκτρονικά μηνύματα – αιτήματα που σχετίζονται με την υποβολή αίτησης επιμόρφωσης (ανάκτηση/ απόδοση/ ενεργοποίηση κωδικών, κλπ), που θα ληφθούν μέχρι την αρχική προθεσμία υποβολής αιτήσεων δηλαδή,  μέχρι αύριο, Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, 16:00.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης των εκπαιδευτικών στα διαθέσιμα προγράμματα θα ανακοινωθούν την Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017 το απόγευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου